Pembuka Bicara



Bismillahhirrahmanirrahim...

Wahai Tuhanku,ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmat-Mu yang Engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku,dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai dan jadikanlah sifat2 kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa zuriat keturunanku.Sesungguhnya aku bertaubat kepada-Mu dan sesungguhnya aku daripada orang2 Islam (yang tunduk patuh kepada-Mu).


Saturday, October 1, 2011

Segmen Jom Tambah Follower di Bl0g Haris Kaito

Views






Haris Kaito wat segmen j0m tambah follower... blog saya tak ramai follower sebab tu nak join..haha... boleh tambah2 kenalan alam maya neh... sape2 nak join boleh klik sini Haris Kaito..... TQ....:D

Syukran Sudi Baca..Kalau Suka, LIKE dan KOMEN..TQ ^__^

39 comments :

  1. singgah dari segmen yang sama and follow ur blog..

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan…chantik blOg
    Dari segmen yang sama…
    follow u
    ^^,

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan juga..terima kasih.... thanks...:)

    ReplyDelete
  4. As Salam,

    wyna dari Segmen yang sama ^_^
    datang sini nk follow anda

    ~SALAM UKHUWAH FILLAH ABADAN ABADA~

    ReplyDelete
  5. terjah sini dari segmen yg sama.. salam kenal :)

    ReplyDelete
  6. wassalam wyna... terima aksih... salam ukhwah juga

    salam perkenalan juga c nana

    ReplyDelete
  7. salam
    da usha2 ur blog
    nice2
    yg laen meh la join my blog jgk
    :)
    http://aqilahmadihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. dah follow..from segmen yg sma:)

    http://milocincau00.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. waalaikumussalam aqilah... thanks..... okey..:)

    thanks nur lyanah..:)

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen haris :) . done follow :)

    ReplyDelete
  11. terima kasih follow blog hidayah..
    hidayah follow sini jugak..
    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan gak hidayah..... same2... terima kasih gak sudi singgah n follow balik...

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan..echa pun dr segmen yang sama..jom kita sama2 tambahkan followers..echa dh follow blog awak dah..
    jemput ler singgah n follow blog echa yer..

    http://iniblogecha.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. ai.. dtg dr segmen ai sma.. blogwalking cnie... :))
    done follow...

    ReplyDelete
  16. salam prkenalan , rina jugak dr segmen yg sma and da folo awak :) folo balek k :)

    ReplyDelete
  17. dtg dari segmen sama, jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  18. hye3!! yana datang sini dengan tinkerbell dari segmen yang sama.

    baru berkesempatan terbang2 sini..

    btw, salam perkenalan! ^^,

    ReplyDelete
  19. hye. saya dari segmen yang sama jugak. sudah follow kamu. jom la terjah blog saya pulak :)

    http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  20. terjah dari segmen yg sama :)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. terjah dari segmen yg sama :)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. salam perkenalan.zetchi juga dari segmen yang sama.singgah di sini dan menjadi pengikut kamu.maaf jika lambat memberi respons.maklum sahaja, fikiran dan minda telah ditetapkan dalam pengaturcaraan peperiksaan.mohon untuk terus lawat laman kamu.salam persahabatan :D

    ReplyDelete
  23. Baru boleh buat blogwalking untuk segmen ni.

    BTW, salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  24. aiii...dr segmen yg sm jg
    done follow u...follow me back ya
    salam pkenalan ^_~

    ReplyDelete
  25. singgah sini.dr segmen same.

    http://ridzwanzones.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. dtg singgah sini dari segmen yang sama .. jom la singgah blog saya plak :)
    dh follow awk

    ReplyDelete
  27. hi,thanks singgah..follow sini pulak :)

    ReplyDelete
  28. singgah dari segmen sama.. thanks sudi singgah di blog saya.. :-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..Dah Baca? Tinggalkan Komen yer.. ^_^

Best Fren Blog .:Cik Kucing :.

Komen Terkini

Get widget here
SEGALA KANDUNGAN DALAM BLOG INI MILIK PEMILIK BLOG