Pembuka Bicara



Bismillahhirrahmanirrahim...

Wahai Tuhanku,ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmat-Mu yang Engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku,dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai dan jadikanlah sifat2 kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa zuriat keturunanku.Sesungguhnya aku bertaubat kepada-Mu dan sesungguhnya aku daripada orang2 Islam (yang tunduk patuh kepada-Mu).


Tuesday, October 18, 2011

Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina

Views


Assalamualaikum..hai...
Lulu Caldina nak bagi giveaway angry birds... hehe... tarikh tutup hari nie 18hb Oktober 2011 jam 2 petang...
Lulu, saya nak satu keychain angrybird nie... semua orang excited pasal angrybird nie, tengok ade keychain jer masing2..saya pun nak ada gak... bagi satu kat saya taw...

kalau nak join sila klik banner atau sini... :)
Syukran Sudi Baca..Kalau Suka, LIKE dan KOMEN..TQ ^__^

3 comments :

  1. TQ sudi join.. semoga bertuah ;)
    Ada masa, sila blogwalking semua link peserta, leh tambah kenalan..kan..kan

    JOM BLOGWALKING

    ReplyDelete
  2. nice blog... dah follow awak...
    jom singgah n follow blog saye plak...
    jom enter contest kat blog saye gak..
    http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/contest-kenangan-terindah-hari-raya-ku.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..Dah Baca? Tinggalkan Komen yer.. ^_^

Best Fren Blog .:Cik Kucing :.

Komen Terkini

Get widget here
SEGALA KANDUNGAN DALAM BLOG INI MILIK PEMILIK BLOG