Pembuka Bicara



Bismillahhirrahmanirrahim...

Wahai Tuhanku,ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmat-Mu yang Engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku,dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai dan jadikanlah sifat2 kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa zuriat keturunanku.Sesungguhnya aku bertaubat kepada-Mu dan sesungguhnya aku daripada orang2 Islam (yang tunduk patuh kepada-Mu).


Monday, November 7, 2011

|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!

Views


Selamat petang..hai semua... buat ape petang2 nie... meh kita join segmen Myra..
korang boleh klik kat banner di atas tak pun boleh klik di sini Die Hare Ry Amyra..

tarikh tutup segmen nie 14/12/2011..lambat lagi kan...boleh blogwalking dan tambah2 kenalan maya kan.... hehe...selamat berkenalan pada sape2 yang join segmen nie... meramaikan lagi rakan2 maya (followers) Cik Hany... terima kasih sudi follow...:D



Syukran Sudi Baca..Kalau Suka, LIKE dan KOMEN..TQ ^__^

13 comments :

  1. follow cik hany:D
    thnx sudi join segmen n_n

    ReplyDelete
  2. dari segment yg sama :D done follow u.. meh la follow sini :)
    http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  3. @missanonymous
    thanks follow..dah follow kamu balik..:)

    ReplyDelete
  4. hye...follow dari segmen yang sama..
    later follow my blog kayh?

    http://storygempak.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  5. done following you,
    follow me back here.
    dari segmen yg sama. :)

    http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan :) Hye, myu singgah sini dari segmen yang sama...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  7. @myu
    salam perkenalan.... hai... done follow kmu...

    ReplyDelete
  8. hay awak..kta dr segment yg sma..slm knal..hee..i oredy followed u blog..follow me back ok.. :) hmm..if nti dh msuk blog sy n tba2 je ada malware content,pls inform me yep..TQ!

    http://illusipenaku.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama.. jom follow =)
    http://fatinamiranajwa.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama..kalau sudi,jom singgah blog iza..:D

    http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..Dah Baca? Tinggalkan Komen yer.. ^_^

Best Fren Blog .:Cik Kucing :.

Komen Terkini

Get widget here
SEGALA KANDUNGAN DALAM BLOG INI MILIK PEMILIK BLOG