Pembuka Bicara



Bismillahhirrahmanirrahim...

Wahai Tuhanku,ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmat-Mu yang Engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku,dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai dan jadikanlah sifat2 kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa zuriat keturunanku.Sesungguhnya aku bertaubat kepada-Mu dan sesungguhnya aku daripada orang2 Islam (yang tunduk patuh kepada-Mu).


Thursday, November 3, 2011

Pencarian Blog Follower Bawah 500

Views





Hai semua.... sihat tak hari nie?? Cik Hany sihat jer..cuma kepenatan sebab kelas terlampau pack hari nie... cepat2 lah esok, nak cuti dah nie.... hahaha... Entry hari nie bermula dengan join segmen lagi... Segmen "Pencarian Blog Follower Bawah 500".. segmen nie dibuka kepada blogger2 yang mempunyai follower kurang dari 500 macam Cik Hany... oo, yer follower Cik Hany tinggal seorang lagi cukup 100.. follower ke-100 akan direview dalam entry yang khas nanti...

Mari cepat2 join segmen oleh genkcorner nie... tarikh tutup 11/11/11 jam 2 petang..wah, cantik tarikh..hehehe... boleh klik di banner atau di SINI


Syukran Sudi Baca..Kalau Suka, LIKE dan KOMEN..TQ ^__^

20 comments :

  1. singgah melawat rakan segmen....kalau sudi singgah n follow la yeee...

    http://kyraveronica.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  2. heyyy kamu..terjah blog comey dari segmen yg sama..nice to know u in dunia maya.. i follow..hihihi..follow la back k...tata

    http://selendanqpelangi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hey ..cty dari segmen yang sama..
    datang nak terjah dan follow..
    follow me back ye ..

    http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/11/segmen-pencarian-blog-follower-bawah.html#comments

    ReplyDelete
  4. follow awk dari segmen yg same :')

    ReplyDelete
  5. Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

    Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

    Kalo sudi follow sini : http://sembang-bola.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. @kyra veronica
    thanks sudi singgah... dah follow kamu..:)

    ReplyDelete
  7. @dayanQueen
    hehe..nice to know u too... dah follow...:)

    ReplyDelete
  8. @Cik Eykaa
    thanks follow..dah follow kamu blik..:)

    ReplyDelete
  9. @KiMiE
    waalaikumussalam..thank sudi singgah & follow.... dah follow dua2 blog kamu...

    ReplyDelete
  10. Yeahh! Adik Chopper Dah Follow! Dari Segmen Yang Sama! =)..

    http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html#comments

    Join Contest Adik Sekali!

    http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/contest-pilih-watak-kartun-anda-yang.html

    ReplyDelete
  11. Salam...singgah n follow u dr segmen Genk ;-)

    ReplyDelete
  12. singgah dan follow blog ni .
    dari segmen yang sama :)

    http://juepunyaceritaa.blogspot.com/2011/11/segmen-pencarian-blog-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  13. dtg dri segmen yg same,jom g belog kite gak :)

    http://kisahkuorangbiasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. singgah n folow!
    singgah sini..
    http://cik-ara.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..Dah Baca? Tinggalkan Komen yer.. ^_^

Best Fren Blog .:Cik Kucing :.

Komen Terkini

Get widget here
SEGALA KANDUNGAN DALAM BLOG INI MILIK PEMILIK BLOG