Pembuka Bicara



Bismillahhirrahmanirrahim...

Wahai Tuhanku,ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmat-Mu yang Engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku,dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai dan jadikanlah sifat2 kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa zuriat keturunanku.Sesungguhnya aku bertaubat kepada-Mu dan sesungguhnya aku daripada orang2 Islam (yang tunduk patuh kepada-Mu).


Tuesday, November 1, 2011

SEGMEN Lulu Caldina Ajak Blogwalking

Views





hai semua.... Mari kita ikut segmen Lulu Caldina.... Lulu Caldina ajak kita semua blogwalking antara satu sama lain... mari kita tambahkan lagi kenalan di antara blogger2.... segmen nie sampai hari jumaat nie jer taw 04/11/2011 jam 2 petang... mari2, jangan segan2... klik banner untuk join yer....


Syukran Sudi Baca..Kalau Suka, LIKE dan KOMEN..TQ ^__^

9 comments :

  1. salam kenal yer..(✿◠‿◠)
    singgah dari segmen yg sama..
    blogwalking sambil follow sini...

    http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

    http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. @Ziana
    salam perkenalan gak... dah follow kamu...

    ReplyDelete
  4. terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. hai ... Salam kenal .. dari sgmn lulu ... tringin nk nek vespa singgh blog sj ... =) jom!!

    ReplyDelete
  6. yuhuuu!! datang dari segmen yang sama...=))

    *baru berkesempatan nak terbang2 sini ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum..Dah Baca? Tinggalkan Komen yer.. ^_^

Best Fren Blog .:Cik Kucing :.

Komen Terkini

Get widget here
SEGALA KANDUNGAN DALAM BLOG INI MILIK PEMILIK BLOG