Pembuka Bicara



Bismillahhirrahmanirrahim...

Wahai Tuhanku,ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmat-Mu yang Engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku,dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai dan jadikanlah sifat2 kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa zuriat keturunanku.Sesungguhnya aku bertaubat kepada-Mu dan sesungguhnya aku daripada orang2 Islam (yang tunduk patuh kepada-Mu).


Wednesday, November 2, 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK

Views




Selamat pagi semua... Dah sarapan belum??? Mid-term yang pertama sudah habis..tiha mid-term lagi lepas cuti... jadi kita enjoy dulu...muahahaha.... Cik Hany merajinkan diri j0in segmen follower nie...mari ler teman Cik Hany join sekali.... hehehe.... Segmen nie dari blog si purple violet.... tarikh tutp 10/11/11 jam 10 malam taw... cepat2 klik SINI




Syukran Sudi Baca..Kalau Suka, LIKE dan KOMEN..TQ ^__^

40 comments :

  1. shiema singgah sini. jom singgah dan follow belog shiema jom :)
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  2. @shiema sufian
    thanks shiema... nanti saya pollow kamu balik...:)

    ReplyDelete
  3. Hai.Hai.Hai..Eza singgah sini dari segmen yang sama. Jom sama-sama kita tambah kawan. Kalau ada masa lapang, jempot la pergi blog Eza. Eza suka sangat dapat kawan baru. Nice to know you, yeaa! :D

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  4. sya singgah dari segmen yang sama..kalaw free sila la singgah ke bloh saya ya..=)

    ReplyDelete
  5. salam kenal dear :)

    jemput singgah ya? :)

    http://ynadiary.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  6. @YNA
    salam perkenalan jugak dear.... dah follow kamu..thanks singgah sini

    ReplyDelete
  7. @alynfazlin
    thanks sudi singgah..:) sudah follow akmu

    ReplyDelete
  8. @Cik HanyI am from the same campaign. Done follow u, follow me too k! ^_^

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yg same ..da folo pn..=)

    ReplyDelete
  10. Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sme . da follow . follow blek .

    http://pinkyyana.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  12. @rahman
    thanks follow..saya dah follow kamu balik...

    ReplyDelete
  13. @cIKhA
    sudah follow kamu kembali..thanks follow saye

    ReplyDelete
  14. datang singgah sini dari segmen yang sama.. :D

    jemput singgah ke blog picisan sy pula.. :)

    http://khatijahnurain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. hye..dr segmen same...hope sudi follow balek ea..
    http://glee-is-my-life.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Singgah dri segmen yg sama..salam perkenalan ..jom ke blog sya :)

    ReplyDelete
  17. dari segmen same ! done folo . salam kenal yaww :)

    ReplyDelete
  18. hyee..singgah sini dari segmen yang sama..kalau sudi ,jom singgah blog iza..

    http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

    ReplyDelete
  19. @fiqah
    salam perkenalan gak..dah follow kamu

    ReplyDelete
  20. @PUTRY
    salam kenal gak.... done follow kamu balik

    ReplyDelete
  21. salam c^^)
    dtg dr segmen yg sama .^^)
    da follow blog awk & salam kenal ^^)
    meh singgah blog sy pulak hkey (^^, http://farahizyan.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html
    tqsm. daaa~ (",)

    ReplyDelete
  22. @-fa-
    waalaikumussalam... dah follow blog kamu

    ReplyDelete
  23. salam c^^)
    dtg dr segmen yg sama .^^)
    da follow blog awk & salam kenal ^^)
    meh singgah blog sy pulak hkey (^^, http://farahizyan.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html
    tqsm. daaa~ (",)

    ReplyDelete
  24. Hai dear...
    dah follow blog dear, follow me too ye...
    ana-adni-collection.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. singgah dari segmen sama. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  26. Nienyz singgah dri segmen yg sama sambil follow sini :)

    Singgah laa Nienyz ye and
    jangan lupa like2 tau :) hehe . xmalukan ? *wink2

    http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yg sama jgk...dah follow awak,,follow me back k sweety .: )
    http://gadisceriadominic.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  28. nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

    http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..Dah Baca? Tinggalkan Komen yer.. ^_^

Best Fren Blog .:Cik Kucing :.

Komen Terkini

Get widget here
SEGALA KANDUNGAN DALAM BLOG INI MILIK PEMILIK BLOG