Pembuka Bicara



Bismillahhirrahmanirrahim...

Wahai Tuhanku,ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmat-Mu yang Engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku,dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai dan jadikanlah sifat2 kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa zuriat keturunanku.Sesungguhnya aku bertaubat kepada-Mu dan sesungguhnya aku daripada orang2 Islam (yang tunduk patuh kepada-Mu).


Wednesday, January 11, 2012

Jom Blogwalking by Ieyza Afieyna

Views



hai...setelah penat menukar wajah blog tapi tak habis lagi..[penat tunggu line broadband nie, kejap ok kejap tak], Cik Hany nak join satu segmen.. dijemput oleh adik Montela..

Segmen Jom Blogwalking by Ieyza Afieyna

jom ramai-ramai join..kita meriahkan segmen blogger Ieyza nie dan ramaikan kenalan juga..:)
klik banner untuk join..

tarikh tutup 14 Januari 2012 yer..

Cik Hany nak tag:
erah
oshin
cik sal



Syukran Sudi Baca..Kalau Suka, LIKE dan KOMEN..TQ ^__^

8 comments :

  1. Salam, datang dari segment yang sama. saya dah follow blog comey ni, keep in touch yea.

    http://www.ekmirabat.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

    ReplyDelete
  2. @Ekmi Rabat waalaikumussalam...terima kasih..nanti saya follow awak balik..keep in touch ^__^

    ReplyDelete
  3. hi dear...dr segmen ya sama..jom BW tempat kak....kak dh follow hany

    ReplyDelete
  4. @Ms Velentine hai kak...thanks yer..dah follow balik..hehe

    ReplyDelete
  5. follow sini dari segmen yg sama

    dari segmen yg sama...

    http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

    ReplyDelete
  6. salam.. sory lambat terjah.. broadband buat hal...

    thanx join segment ieyza..
    ieyza dah buat tempat bloglist untuk semua yg join..:)


    just klik bloglist kat tab menu ieyza tu ye.. :)

    ReplyDelete
  7. dtg dr segmen yg sama..
    salam perkenalan...^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum..Dah Baca? Tinggalkan Komen yer.. ^_^

Best Fren Blog .:Cik Kucing :.

Komen Terkini

Get widget here
SEGALA KANDUNGAN DALAM BLOG INI MILIK PEMILIK BLOG