Pembuka Bicara



Bismillahhirrahmanirrahim...

Wahai Tuhanku,ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmat-Mu yang Engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku,dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai dan jadikanlah sifat2 kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa zuriat keturunanku.Sesungguhnya aku bertaubat kepada-Mu dan sesungguhnya aku daripada orang2 Islam (yang tunduk patuh kepada-Mu).


Wednesday, January 18, 2012

Akhirnya...MERDEKA.....

Views


hai semua...lama Cik Hany tak menulis... busy dengan final exam..dan akhirnya hari nie 18hb Januari 2012 tamat sudah final exam untuk semester 5 tahun 3..yeahhhhhh..merdekaaaaaa

lepas nie cuti.... memang berguling-guling lar atas katil nie...haha... banyak sangat kerja nak buat nie... nak mencari bahan untuk final year presentation, nak cari company untuk latihan industri @ praktikal, nak kemas beg nak balik.. Cik Hany balik lambat lagi... 5 hari lagi 23hb nie baru Cik Hany balik ke Port Dickson... oo, sungguh rindu rumah..apa boleh buat kalau belajar over the sea nie... hahaha... banyak sungguh nak diceritakan di sini..tapi takpelah..sabar-sabar dulu....nak sambung review blog lagi (blog peserta segmen ngan follower), nak ikut segmen, nak cerita pasal baucar buku 1 malaysia..eh macam-macam lar..tunggu dan lihat jer...

mood: happy sangat-sangat nie..esok nak pergi bandar..shopping untuk balik...hehe


Syukran Sudi Baca..Kalau Suka, LIKE dan KOMEN..TQ ^__^

2 comments :

  1. oshin tag http://gurlgemini.blogspot.com/2012/01/bloglist-inibelongiqa.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..Dah Baca? Tinggalkan Komen yer.. ^_^

Best Fren Blog .:Cik Kucing :.

Komen Terkini

Get widget here
SEGALA KANDUNGAN DALAM BLOG INI MILIK PEMILIK BLOG