Pembuka Bicara



Bismillahhirrahmanirrahim...

Wahai Tuhanku,ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmat-Mu yang Engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku,dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai dan jadikanlah sifat2 kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa zuriat keturunanku.Sesungguhnya aku bertaubat kepada-Mu dan sesungguhnya aku daripada orang2 Islam (yang tunduk patuh kepada-Mu).


Wednesday, December 7, 2011

Jom Tambah Follower

Views



dah lame tak join segmen... sebelum nak rehat dan buat assignment, Cik Hany nak join segmen dari Lulu Caldina nie...segmen "Jom Tambah Follower"

nape Cik Hany nak join segmen nie?? sebabnyer nak tambahkan lagi kawan2 dari dunia blogging nie..banyak lagi yang Cik Hany tak tau pasal dunia blogging nie dan dari kawan2 nie lah kita boleh belajar sesuatu kan... mane la tau gak jumpa kawan2 dunia maya yang serasi ker..tak gitu?? boleh berkongsi ilmu, pengalaman dan cerita masing2..sharing is caring...hehe..

jom ramai2 kita join segmen nie... boleh klik banner di atas atau klik SINI...
tarikh tutup 11.12.2011




Syukran Sudi Baca..Kalau Suka, LIKE dan KOMEN..TQ ^__^

29 comments :

  1. join blog anda..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan daripada Kancil..

    nice blog...Kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil 8349...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/12/segmen-lulu-pages-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. As salam,

    singgah dari segmen yang sama...salam kenal ye :)

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari segment yang sama. jum follow2 :) btw, nice blog tau =)

    http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama jom lawat blog mama balik yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. http://freshnessofcitrus.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    kita pun join segmen ni jugak. Sukanya patung dekat shoutbox tu. Cute sangat!

    ReplyDelete
  7. Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena sudah follow kamu ..

    Niena dah klik smua iklan churp2 & says.my ..

    Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

    (Klik iklan Churp2 & Nuffnang Niena sekali ye.. )

    ReplyDelete
  8. done follow u dari segmen yg sama..singgah la blog sy ok.. :D

    http://operasihitam.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  9. marina terjah sini dari segmen lulu... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  10. Sya Follow Awk :)

    http://secretash.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower-by-lulu.html

    ReplyDelete
  11. syieda datang dari blog akak Lulu... jom ke blog syieda =.= http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    rajin-rajin dtg ke umah syieda ye? @_@

    ReplyDelete
  12. hye , salam perkenalan sy dri segmen lulu

    mari lah singgah

    http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama, folo kamu :))
    jom singgah blog Lala...

    http://fazieyla.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini dr segmen yg sama
    visit me at
    http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini dr segmen yg sama
    visit me at
    http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  16. Hai.. Singgah dari segmen yg same... Dah follow awak...
    Mari singgah blog saye plak... diharapkan dapatlah follow sekali ye... tq
    http://ana-adni-collection.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. as-salam..

    singgah dari segmen lulu caldina..

    http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  18. datang dari lulu pages punye sagmen follower..jemput2 la follow and komen2 sini ye :)
    Areliff Dot Com

    ReplyDelete
  19. done follow u :)

    singgah dari segmen lulu

    http://aiedasyid.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower-p.html

    ReplyDelete
  20. @Rahmah Ram Ram
    waalaikumussalam...salam kenal..dah follow blog awak balik

    ReplyDelete
  21. @maszull
    waalaikumussalam mama... dah follow mama

    ReplyDelete
  22. @Anis Suraya
    dah follow kamu balik... hehe... patung 2 amik kt tutorial lyssa

    ReplyDelete

Assalamualaikum..Dah Baca? Tinggalkan Komen yer.. ^_^

Best Fren Blog .:Cik Kucing :.

Komen Terkini

Get widget here
SEGALA KANDUNGAN DALAM BLOG INI MILIK PEMILIK BLOG