Pembuka Bicara



Bismillahhirrahmanirrahim...

Wahai Tuhanku,ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmat-Mu yang Engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku,dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai dan jadikanlah sifat2 kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa zuriat keturunanku.Sesungguhnya aku bertaubat kepada-Mu dan sesungguhnya aku daripada orang2 Islam (yang tunduk patuh kepada-Mu).


Sunday, December 18, 2011

Aweshomee 1st GiveAway SMURFS By Carolina

Views



banyak pulak Cik Hany update entry hari nie...haha...oklah, nie last entry Cik Hany update sebab nak fokus 2 assignment lagi...lepas nie Cik hany hilang lagi..hehe... takpe2, akan muncul semula hari rabu nie yer sebab masa tu memang Cik hany dah habis assignment...

Cik Hany join Giveaway dari Carolina..sebenarnya Cik Hany ditag oleh seorang blogger nie... so, kita cuba nasib je la kan..kalah menang belakang kira..yang penting kita support sesama blogger... kalau ada rezeki, ada lah... ^__^

nie syarat2nya:-

wajib follow blog Carolina✿. [bukan sebab gila followers tpy untuk tahu perkembangan dari semasa ke semasa]
Mesti click my Churpy kat sebelah kiri.
Like Fanpage saya.
Copy banner yang kat atas and bwat 1 entri dengan title aweshomee 1st giveaway SMURFS by Carolina✿. korang pown bln share kat facebook or kat tempat lain spaya meriah :)
Tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan korang di BLOG and pastikan mereka tahu.
open to MALAYSIAN
Tarikh tutup akan dimaklumkan lagi.


yang nie pulak hadiah2 nya...
5 keychain SMURFS [saiz big and small]
5 badge SMURFS [saiz big and small]
2 note book SMURFS [saiz kecil]
4 keping sticker SMURFS [saiz kecil]

best kan..jom ramai2 ikut GA nie..pemenang akan ditentukan oleh Random.org..

klik banner untuk join..^__^

Cik Hany tag: oshin, miss pelangi, shiema sufian



Syukran Sudi Baca..Kalau Suka, LIKE dan KOMEN..TQ ^__^

4 comments :

  1. tengs ye tag sye! ehem2.. :)
    wishh ur luck.. ;)

    ReplyDelete
  2. Satu info yang menarik...Good luck for da assignment...Teringat masa study dulu...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..Dah Baca? Tinggalkan Komen yer.. ^_^

Best Fren Blog .:Cik Kucing :.

Komen Terkini

Get widget here
SEGALA KANDUNGAN DALAM BLOG INI MILIK PEMILIK BLOG