Pembuka Bicara



Bismillahhirrahmanirrahim...

Wahai Tuhanku,ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmat-Mu yang Engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku,dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai dan jadikanlah sifat2 kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa zuriat keturunanku.Sesungguhnya aku bertaubat kepada-Mu dan sesungguhnya aku daripada orang2 Islam (yang tunduk patuh kepada-Mu).


Wednesday, November 16, 2011

Keychain Give Away Sudah Sampai....

Views




Hai semua..sihat?? Cik Hany sihat jer... bungkusan apekah itu?? ok2, itu bungkusan yang ada keychain give away yang Cik Hany menang dulu... giveaway keychain angry bird dari Lulu Caldina...ingat tak?? tak ingat yer..meh sini nak kasitau..
tengok SINI dan SINI

hehe.. itu pun Cik Hany dapat sebab kawan Cik Hany yang bagi...dia tolong hantar sampai bilik sebab dia nampak nama Cik Hany... kalau tak Cik Hany tak tau la keychain tu da sampai belum..haha.. oo, ye hadiah nie sampai semalam..haha..nampak sungguh malas...:p



Jom tengok gambar


lepas bungkusan di atas dibuka... ada lagi dibalut... hehe..


jeng3... Cik Hany dapat warna hitam...nie pandangan sisi..:D



nie pandangan dari atas..haha...sori ler kalau tak nampak...:p

terima kasih Lulu Caldina... sampai gak keychain nie..Cik Hany suka... hehe... jumpa lagi di lain entry..cuma nak update sebab hari tuh da janji kan...daa...

p/s: Hari nie sungguh hepi..harap esok barang mak kirim dari semenanjung sampai... dah seminggu nie..:D


Syukran Sudi Baca..Kalau Suka, LIKE dan KOMEN..TQ ^__^

No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum..Dah Baca? Tinggalkan Komen yer.. ^_^

Best Fren Blog .:Cik Kucing :.

Komen Terkini

Get widget here
SEGALA KANDUNGAN DALAM BLOG INI MILIK PEMILIK BLOG